Web Hosting

Close

Activare ServiciuCel Mai Popular
Economy
€2.95/luna
TVA inclus
Minim 12 luni
Deluxe
€3.95/luna
TVA inclus
Minim 12 luni
Ultimate
€7.95/luna
TVA inclus
Minim 12 luni
Complex
1GB
Spatiu pe Disk
2GB
Spatiu pe Disk
3GB
Spatiu pe Disk
Nelimitat
Spatiu pe Disk
100GB
Trafic Lunar
200GB
Trafic Lunar
300GB
Trafic Lunar
Nelimitat
Trafic Lunar
Nelimitat
Casute Email
Nelimitat
Casute Email
Nelimitat
Casute Email
Nelimitat
Casute Email
Nelimitat
Baze de Date MySQL
Nelimitat
Baze de Date MySQL
Nelimitat
Baze de Date MySQL
Nelimitat
Baze de Date MySQL
Configurare Gratuita
Configurare Gratuita
Configurare Gratuita
Configurare Gratuita


Oferim

 1. Cea mai buna locatie, in centrul Europei
 2. Cea mai buna conectivitate
 3. Cel mai performant data center din Europa
 4. Cel mai bun suport tehnic
 5. Pretul corect si cel mai bun raport pret/calitate
 6. Oferim acces la Web Hostin performant si pentru start up-uriCea mai buna locatie, in centrul Europei

Serverele Webmindcreator Studios™ de web hosting pentru Europa sunt localizate in data center-ul DataDock din Strasburg, unde sunt asigurate cele mai bune conditii: localizare in Europa pentru cel mai mic timp de acces, acces direct la principale retelele de tansfer international de date.
Cea mai buna conectivitate

Data center-ul datadock este conectat direct la reteaua IP europeana PlusServer AG. Reteaua este bazata pe transfer optic si are o capacitate de cateva sute de GBiti pe secunda. Conectivitatea cu importante IXPs (Internet Exchange Points) in Europa, Asia si America permite operarea de public peering cu toti IP carrier-ii, IPS-urile si furnizorii de continut cat si cu multe alte puncte de peering private. Astfel se asigura o conexiune permanenta la Internet si cel mai performant transfer de date.


Conexiunea noastra in detaliu:

 1. Deutsche Telekom: 4 x 10 GBit
 2. Level 3: 4 x 10 GBit
 3. Global Crossing: 2 x 10 GBit
 4. Cogent: 3 x 10 GBit + 2 x 10 GBit
 5. Interoute: 2 x 10 GBit
 6. DE-CIX: 2 x 10 GBit
 7. ECIX: 4 x 10 GBitCel mai performant data center din Europa

La baza noului data center Datadock stau nu mai putin de 3 ani de proiectare si constructie. Principalul obiectiv a fost satisfacerea celor mai inalte cereri de conectivitate rapida si disponibilitate fara a se neglija mediul inconjurator. Asadar au fost integrate in infrastructura doar cele mai noi dispozitive si echipamente eco-friendly si a fost utilizat un sistem inovativ bazat pe numeroasele panze freatice de sub Strasburg. Datorita acestora data dock a fost premiat si recunoscut drept cel mai eficient data center din punct de vedere energetic din Europa si de asemeni unul din cele mai performante.

Sunt utilizate doar cele mai performante echipamente de firma. Instalate si configurate de inginerii DataDock si Webmindcreator Studios™ pentru cel mai inalt grad de performanta.
Cel mai bun suport tehnic

Datorita proiectatii si a configurarii corecte a serviciilor noastre si datorita factorilor mentonati anterior clientii nostri apeleaza rar la suport si in majoritatea cazurilor doresc informatii legate de configurarea programelor de citit emailul sau doresc informatii generale referitoare la serviciile noastre.


Raspunsul la intrebarile lor este oferit doar de specialisti, care cunosc temeinic infrastructura si soft-urile utilizate atat de noi cat si de Internet si Web.
Cel mai bun raport pret/calitate

Mereu am ramas fideli principiilor noastre de fixarea a preturilor si mereu am cerut pretul corect.

Nu cunoastem alte servicii de Web Hosting in Romania care sa ofere servicii de aceeasi calitate la un pret mai mic sau macar egal.
Web Hostin performant pentru startup-uri

La nivel global majoritatea clientilor la Web Hosting, sunt medii si mici, acestia nu isi pot permite costurile unor servere dedicate sau un serviciu claud performant asadar au doar optiunea shared hosting (impart acelasi server si resurse cu alti clienti) optiune care la majoritatea furnizorilor de Web Hosting vine cu: spatiu nelimitat si trafic nelimitat, aceste doua aspecte nu au cum sa fie nelimitate si tocmai lipsa partajarii lor le permite sa inghesuie un numar cat mai mare de clienti per server (pentru un cost cat mai mic).

Rezultatul este un serviciu indoielnic cu viteza de transfer mica si probleme de disponibilitate.


La Webmindcreator Studios™ partajam resursele pentru Shared Web Hosting asigurant astfel disponibilitatea cea mai buna si performanta maxima pentru toti clientii nostri indiferent de pretul pe care il platesc.